Zespół Naszych projektantów wykonuje pełne projekty technologii zaplecza gastronomicznego, pralniczego oraz projekty wentylacji mechanicznej w obiektach przemysłowych
Nasze projekty zawierają:
- rysunki układu pomieszczeń zaplecza kuchni, komunikacji, strefy dostaw, części „czystej-brudnej” z zachowaniem zasad technologii kuchni oraz pralni przemysłowych
- rozplanowanie urządzeń gastronomicznych i pralniczych
- wytyczne instalacyjne dla branży budowlanej, elektrycznej, wod.-kan., gazowej oraz wentylacyjnej (projekt wentylacji nawiewno wywiewnej z użyciem systemów odzysku ciepła, central wentylacyjnych, wentylatorów przemysłowych oraz niezbędnych elementów do prawidłowego funkcjonowania obiektu poparte starannymi obliczeniami wymian powietrza wg PN)
- opis funkcjonalny zaplecza kuchennego oraz pralniczego
- gwarancje akceptacji naszych projektów przez Stacje Sanitarno Epidemiologiczną.(opiniujemy projekty u lokalnych rzeczoznawców)